کمبود اعتبار مشکل اصلی دانشکده علوم قرآنی دامغان است

حجت الاسلام لطف الله خراسانی عصر سه شنبه و در گفتگو با خبرنگار مهر، ایجاد دانشکده علوم و معارف قرآنی شهرستان دامغان را از مصوبات دور سفرهای سوم دولت دهم خواند و افزود: به همین منظور زمینی به مساحت پنج هکتار در میدان صددوازه از سوی اداره کل مسکن و شهرسازی استان سمنان واگذار شده و پروانه ساخت آن نیز طی چند روز آینده توسط شهرداری دامغان صادر می شود.

وی یادآور شد: با توجه به مشکلات اقتصادی دولت و نبود اعتبارات عمرانی، مسئولان دانشکده تصمیم گرفتند ساخت فاز نخست آن را به مساحت یک هزار متر مربع با مشارکت دولت و همراهی خیران طراحی کنند.

دانشجویان علوم قرآنی حافظ قرآن هستند

رئیس دانشکده علوم قرآنی دامغان با بیان اینکه این دانشکده تاکنون یک دوره فارغ التحصیل به تعداد ۲۰ نفر داشته خاطر نشان کرد: هم اکنون ۱۰۰ دانشجو در این محل مشغول به تحصیل بوده و ۲۰ استاد نیز با ما همکاری می کنند.

خراسانی به ویژگی های ممتاز دانشکده علوم و معارف قرآنی اشاره کرد و گفت: دانشجویان از بدو ورود مشغول به حفظ قرآن می شوند و در حال حاضر تمام دانشجویان این دانشکده حافظ یک جزء و برخی نیز حافظ کل قرآن کریم بوده، در مسابقات حفظ و المپیادهای قرآن و عترت رتبه های گوناگونی را کسب کرده اند.

وی با اشاره به راه اندازی این دانشکده در دو رشته تحصیلی تفسیر و علوم قرآنی ابراز داشت: فعالیت این دانشکده در سال ۹۰ با پذیرش ۵۰ دانشجو از سوی سازمان سنجش آموزش کشورآغاز شد و در سال ۹۳ نیز با پذیرش ۶۰ دانشجو از اقصی نقاط کشور گسترش پیدا کرد. هم اکنون نیز تعداد دانشجویان به ۱۰۰ نفر رسیده است.

تحصیل در دانشکده علوم قرآنی رایگان است

رئیس دانشکده علوم قرآنی دامغان همچنین یادآور شد: دانشکده های علوم قرآنی سراسر کشور زیر مجموعه دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم وابسته به سازمان اوقاف و امور خیریه و دولتی هستند و تحصیل در آن ها رایگان است.

خراسانی با بیان اینکه ۱۶ نفر از فارغ التحصیلان این دانشکده در آزمون سراسری کار شناسی ارشد مجاز به انتخاب رشته شدند، خاطر نشان کرد: چهار نفر از طریق آزمون قبول شده و دو نفر نیز موفق به کسب رتبه علمی برتر در میان دانشجویان دانشکده های علوم و معارف قرآنی سراسر کشور شدند.

وی افزود: این دانشجویان از مهر ماه امسال بدون آزمون در رشته های کارشناسی ارشد ادامه تحصیل می دهند.

کمبود خوابگاه مهم ترین مشکل پیش روی دانشجویان

رئیس دانشکده علوم و معارف قرآنی دامغان با اشاره به افزایش پذیرش دانشجویان اظهار داشت: کمبود خوابگاه مهم ترین مشکل پیش روی دانشجویان است.

خراسانی با بیان اینکه دانشجویان دختر در ساختمان اهدایی یکی از خیران اسکان داده شدند، ابراز داشت: خوابگاه پسران نیز همانند ساختمان آموزشی دانشکده استیجاری است.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد این اعتبار از سوی همه کسانی که دلشان برای قرآن می تپد تأمین شود تا این دانشکده بتواند به فعالیت های خود ادامه داده و یکی از دغدغه های رهبر فرزانه انقلاب و مسئولان جامه عمل بپوشد.

This entry passed through the Full-Text RSS service – if this is your content and you’re reading it on someone else’s site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers.