هیات امنای مساجد نباید فقط به فکر تجمل و تزیینات مسجد باشند
حجت الاسلام علی مرادی روز شنبه در خصوص فعالیت های مساجد شهرستان بیجار در گفت و گو با ایرنا ، ماه محرم و حال و هوای کشور ومسلمانان در این ماه را یک فرصت دیگری برای کار خواند و ادامه داد: جمعیت برخی مساجد، مناسبتی است و ارتباط و حضور آنان منحصر به ایام خاصی از سال است و این برای مسجد یک آسیب جدی است.
به گفته استاد درس خارج حوزه علمیه بیجار همه پیرو ائمه اطهار(ع) هستیم، راه، رسم، سنت و فرمایشات آنان برای ما چراغ راه است و همیشه فروزان خواهد بود، لذا بهتر است این پیروی در طول زمان باشد وبه یک دهه و یک مناسبت محدود نشود.
حجت الاسلام مرادی به هیات امنای مساجد توصیه کرد: همانطوری که برای زیبا سازی، عمران و توسعه مسجد با کارشناسان و متخصصان مختلف مشورت دارند، برای اجرای برنامه های کیفی، راه های جذب حداکثری مردم و بخصوص جوانان با کارشناسان مذهبی، روانشاسان جوان، مشاوران مسایل اجتماعی مذاکره و تبادل نظرکنند.
وی تاکید کرد: دشمن خیلی بیدارتر و هوشیارتر از آن است که یک هیات امنای مهجور، بدون انعطاف، دور از زمان خویش بتواند وی را بشناسند، دشمن با همه اسلام و مسلمانان کاردارد، نه با یک مسجد، یک محله، یک جماعت خاص و یا تبریک گوی یک هیات امنا نیست که نمونه آن در سوریه و عراق کاملا قابل درک است استکبار تسلیم می خواهد با سجاده و مهر خاص خودش نه مهر عاشورا.
او راهکار برون رفت پایدار و امنیت ساز را توجه به فرهنگ اسلام عاشورایی و پیروی خالصانه و دلسوزانه دانست و تاکید نمود: آنچه که امروز دشمن را از طمع ورزی به دین، آب و خاک و تمامیت این کشورنا امید نموده است، وجود روحیه عاشورایی در بین مردم این کشور است و بهترین محل برای تبیین و ادامه این فرهنگ، اعتقاد، راه سعادت بخش دنیوی و اخروی مردم، مسجد است.ک/3
1904/7350
انتهای پیام /*
This entry passed through the Full-Text RSS service – if this is your content and you’re reading it on someone else’s site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers.