هجدهمین دوره انتخابات شوراهای دانش آموزی در مدارس کاشان برگزار شد
به گزارش ایرنا، مدیر آموزش و پرورش کاشان در آیین انتخابات شوراهای دانش آموزی در دبیرستان صفاری این شهر گفت: انتخابات امسال با حضور 40 هزار و 599 دانش آموز برگزار شد که 20 هزار و 607 دانش آموز در 128 مدرسه دخترانه و 19 هزار و 992 دانش آموز در 118 واحد آموزشی پسرانه شاغل به تحصیل هستند.
محمود خدمتی افزود: با توجه به اهمیت توسعه مشارکت دانش آموزان در مدیریت مدرسه، حدود پنج هزار دانش آموز برای انتخابات ثبت نام کرده اند که دو هزار و 323 دختر و بقیه از مدارس پسرانه هستند.
وی تاکید کرد: مجلس دانش آموزی کاشان با حضور دو هزار و 369 نفر آغاز به کار خواهد کرد که از این تعداد یکهزار و 207 دختر و یکهزار و 162 نفر از منتخبین پسر می باشند.
وی تصریح کرد: در سال تحصیلی گذشته دبیرستان های دخترانه شاهد و فاطمه زهرا (س) به عنوان شوراهای برتر مدارس کشور انتخاب و معرفی شدند.
رییس شورای اسلامی شهرستان کاشان نیز در این آیین گفت: قانون اساسی ایران، یکی از مترقی ترین قوانین جهان است که مشارکت همه جانبه مردم در مدیریت جامعه را تعیین کرده که شورای اسلامی شهر و روستا، فصل روشنی از آن است.
حسین حیدریان افزود: شورای دانش آموزی تمرینی است که در شوراهای مختلف جامعه آینده ظهور و بروز خواهد کرد و هرچه در مدرسه مسئولیت پذیری تمرین شود، مدیریت جامعه آگاهانه تر خواهد بود و مانع بسیاری از هزینه های تحمیلی بر جامعه خواهد شد.
3009/6021
انتهای پیام /*
This entry passed through the Full-Text RSS service – if this is your content and you’re reading it on someone else’s site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers.