نسخه فاخر صحیفه سجادیه در مشهد رونمایی شد
به گزارش ایرنا؛ این مراسم با حضور مشاور رئیس جمهوری و رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی، معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، استاندار خراسان رضوی و آیت الله سیدان از اساتید و علمای حوزه علمیه خراسان رضوی برگزار شد.
رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران گفت: این نسخه از صحیفه سجادیه اثری بسیار ارزشمند و فاخر از معتبرترین نسخ صحیفه سجادیه است که بسیاری از بزرگان از جمله علامه مجلسی و شیخ بهایی آرزوی دیدن آن را داشتند.
سیدرضا امیری صالحی افزود: این نسخه سالها پیش از کشور خارج شده بود که طی بررسی در حوزه شبه قاره هند شناسایی گردید.
وی ادامه داد: این نسخه توسط شخصیتهای فرهنگی ایران به قم منتقل و در نهایت در سازمان اسناد و کتابخانه ملی چاپ و منتشر شد.
رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی گفت: این نسخه به خواست استاندار خراسان رضوی با توجه به تقدس مشهدالرضا(ع)، رابطه دعا و نیایش و حضور در جوار بارگاه منور رضوی به مشهد منتقل شد و طی این مراسم کتاب ارزشمند که در تراز نهج البلاغه است رونمایی شد.
وی افزود: امروز بیش از هر زمان دیگر جامعه ما به حضرت امام سجاد(ع) و صحیفه سجادیه و به نیایش برای آرامش نیاز دارد و این کتاب ارزشمند مرهم زخمها، دردها و آلام جوانان امروز است.
صالحی امیری ادامه داد: همه چیز کهنه می شود اما قرآن و صحیفه همواره نو و زبانی تازه است لذا باید نهضت بازگشت به صحیفه در کشور ایجاد شود و خراسان می تواند نقطه آغاز این بازگشت باشد .
ابراهیم بن علی کفعمی یکی از چهره های درخشان ادبیات دعانویسی تاریخ شیعه است که با تدوین دو مجموعه دعایی مهم به نامهای البلدالامین و جنت الامان الباقیه و جنه الایمان الباقیه در قرن نهم هجری خدمتی بزرگی به فرهنگ تشیع کرد.
کفعمی در سال 823 در یکی از روستاهای لبنان به دنیا آمد و در سال 905 درگذشت. او در طول زندگی 50 کتاب و رساله تالیف کرد که بیشترین آنها در موضوع دعا و ادب بود.
کفعمی در 18 سالگی از زادگاه خود لبنان برای زیارت مرقد امام رضا (ع) به مشهد سفر و به مدت 100 روز در این شهر اقامت کرد.
این نسخه از صحیفه سجادیه کفعمی که جزو نسخ قدیمی است به مدت 300 سال در هند نگهداری می شد.
1906/1858/ 3404
انتهای پیام /*
This entry passed through the Full-Text RSS service – if this is your content and you’re reading it on someone else’s site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers.