برد پرگل منچستر سیتی برابر کریستال پالاس/ لیورپول با کلوپ برد

به گزارش خبرگزاری مهر، در ادامه رقابتهای فوتبال جام اتحادیه انگلیس چهارشنبه شب تیم لیورپول در ورزشگاه آنفیلد میزبان بورنموث بود که در پایان این تیم را با نتیجه یک بر صفر شکست داد. برای لیورپول در این بازی ناثانیل کلین (۱۷) گلزنی کرد. این نخستین برد لیورپول با هدایت یورگن کلوپ بود.

در دیگر دیدار تیم منچستر سیتی در ورزشگاه اتحاد به مصاف کریستال پالاس رفت که با ارایه یک بازی قدرتمندانه برابر حریف خود ۵ بر یک برنده شد. ویلفرد بونی (۲۲)، کوین دی بروین (۴۴)، کلیچی ایهیناچو (۵۹)، یحیی توره (۷۷- پنالتی) و مانوئل گارسیا (۹۰) زننده گل‌های سیتی بودند. در دقیقه ۸۹ نیز دیمین دلانی موفق شد یکی از گل‌ها را پاسخ بدهد.

جدال ساوتهمپتون و استون ویلا نیز در ورزشگاه ویلا پارک برگزار شد که در نهایت این تیم میزبان که با حساب ۲ بر صفر از سد حریف خود گذشت.

This entry passed through the Full-Text RSS service – if this is your content and you’re reading it on someone else’s site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers.