ارتش نیجریه حمله تروریست های بوکوحرام را دفع کرد
به گزارش خبرگزاری فرانسه از ابوجا، ارتش نیجریه روز گذشته با بمباران مواضع بوکوحرام در مناطق شرقی این کشور توانست علاوه بر دفع حمله آنها به منظور پیشروی در مناطق شرقی، شما زیادی از آنها را به هلاکت برساند.
نیروی هوایی نیجریه با پشتیبانی نیروی زمینی حمله گروه تروریستی بوکو حرام را به روستای بیتا دفع کرد و شمار زیادی از تروریست ها را به هلاکت رساند.
اقدامات گروه تروریستی بوکوحرام از سال 2010 تاکنون سبب کشته شدن بیش از 13 هزار نفر شده است.
همچنین این درگیری ها سبب شده تا بیش از 2 میلیون نفر خانه و کاشانه خود را ترک کنند و به کشورهای همسایه پناه ببرند.
آوارگان نیجریه ای در شرایط بغرنجی در اردوگاه ها زندگی می کنند.
بر اساس این گزارش، همه این فجایع در نبود دولتی مقتدر و ارتشی قدرتمند رخ می دهد. ناتوانی دولت و ارتش نیجریه در مدیریت تروریست ها موجب مرگ هزاران غیر نظامی شده است.
خاورم**9041**1144
انتهای پیام /*
This entry passed through the Full-Text RSS service – if this is your content and you’re reading it on someone else’s site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers.